Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, 2020

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΩ

Εισιτήρια από Mamalis Travel

Τα εκπτωτικά εισιτήρια μπορούν να εκδοθούν από τα λιμενικά γραφεία των εταιρειών FAST FERRIES & GOLDEN STAR FERRRIES στην Ραφήνα. Η διοργάνωση έχει εξασφαλίσει έκπτωση σε όλους τους αθλητές που θα ταξιδέψουν καθώς και έκπτωση σε αυτοκίνητο ή μηχανή. Προμηθευτείτε εγκαίρα τα εισιτήρια σας και ταξιδέψτε με ασφάλεια. Τηλέφωνο επικοινωνίας Mamalis Travel 22940-26239/28111/22292

Δρομολόγια Πλοίων

Αναχώρηση απο Ραφήνα

*σε αναμονή ανακοίνωσης δρομολογίων

Αναχώρηση απο Τήνο

*σε αναμονή ανακοίνωσης δρομολογίων

Πρόσβαση στο λιμάνι της Ραφήνας

Το λιμάνι της Ραφήνας βρίσκεται σε απόσταση 40 χλμ. περίπου από το κέντρο της Αθήνας, και 10 χμ. από το Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Από το λιμάνι αυτό αναχωρούν πλοία προς Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, καθώς και άλλα νησιά των Κυκλάδων. 

Η μετακίνηση μπορεί να γίνει με:

Λεωφορείο Trippy: Κλείσε μια θέση στα μινιβαν του συνεργάτη μας και κάνε την μεταφορά σου απο την Αθήνα στην Ραφήνα και πίσω, δωρεάν. Οι θέσεις θα δοθούν κατα προτεραιότητα και προορίζονται κυρίως για αθλητές του εξωτερικού ή αθλητές της επαρχίας. Στείλε ένα μύνημα με τίτλο “trippy bus”, εδώ!

Λεωφορείο: Λεωφορεία του ΚΤΕΛ Αττικής με προορισμό τη Ραφήνα αναχωρούν καθημερινά από την οδό Μαυροματαίων στοΠεδίο του Άρεως. Η αφετηρία βρίσκεται σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια από το σταθμό Βικτώρια της γραμμής 1 του Μετρό, δια μέσου της οδού Χέυδεν. Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται ανά 15-45 λεπτά ανάλογα με την ώρα, από τις 5:45 το πρωί μέχρι τις 22:30 το βράδυ. Η διαδρομή διαρκεί περίπου 1 ώρα, ανάλογα με την κίνηση, και το εισιτήριο κοστίζει 2,60 €. Δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια στη σελίδα του ΚΤΕΛ Αττικής.

Από το Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» αναχωρούν επίσης δρομολόγια του ΚΤΕΛ Αττικής με προορισμό το λιμάνι της Ραφήνας. Η διαδρομή διαρκεί περίπου 30 λεπτά και το εισιτήριο κοστίζει 4 €. Δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια στη σελίδα του ΚΤΕΛ ΑττικήςΚΤΕΛ Αττικής (επιλέγετε ως αφετηρία το Αεροδρόμιο και ως προορισμό τη Ραφήνα).

Ι.Χ.: Η πρόσβαση στο λιμάνι της Ραφήνας είναι εφικτή μέσω της λεωφόρου Μαραθώνος (συνέχεια λεωφόρου Μεσογείων). Μέσω της Αττικής Οδού, με κατεύθυνση προς το Μαρκόπουλο ακολουθείτε την έξοδο προς Ραφήνα. Στο λιμάνι της Ραφήνας λειτουργεί επί πληρωμή χώρος στάθμευσης.