Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, 2020

ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΓΩΝΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Κατά μήκος των διαδρομών και στον τερματισμό θα είναι τοποθετημένοι διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, του Πυροσβεστικού Σώματος Τήνου, της Αστυνομίας Τήνου αλλά και εθελοντές με γνώση πρώτων βοηθειών. Στον χώρο της Ιεράς Μονής θα υπάρχει ασθενοφόρο ενώ σχεδόν σε κάθε οικισμό θα υπάρχει όχημα εκτάκτου ανάγκης. Το Κέντρο Υγείας Τήνου είναι ενήμερο για τις εκδηλώσεις του Tinos Challenge και θα βρίσκεται σε επιφυλακή. Πάραυτα, οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ που οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

Κατά μήκος των διαδρομών έχουν τοποθετηθεί σταθμοί ανεφοδιασμού που θα παρέχουν σε κάθε αθλητή: Νερό, αναψυκτικά, φρούτα, ξηρούς καρπούς, μπισκότα και Τηνιάκα προϊόντα.

Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, στην Μονή Ιεράς Καρδίας θα πραγματοποηθεί το “ΗΛΙΟΣ Pasta Party” με μια διαφορετική, παραδοσιακή πινελιά.

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, το εστιατόριο Φραγκίσκες θα φροντίσει για το αθλητικό σας πρωινό! Ελάτε απο τις 07:00 στον χώρο εκκίνησης, στην Μονή Ιεράς Καρδίας.

Φυσικά τα παραδοσιακά προϊόντα του νησιού δεν θα λείψουν από τους πάγκους ανεφοδιασμού, κατά την διάρκεια του αγώνα! Κάθε οικισμός έχει φυσικές πηγές με Τηνιακό γάργαρο νεράκι. Οι Σταθμοί Ανεφοδιασμού προσφέρουν: Νερό Κωστηλάτας, αναψυκτικά Έψα, μπύρα Νήσος, ξηρούς καρπούς, σταφίδες, φρούτα, και Τηνιακά προϊοντα.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Για τις μετακινήσεις σου στο νησί σου προτείνουμε την ενοικίαση αυτοκινήτου. Κάνε την κράτηση σου στον αποκλειστικό συνεργάτη μας, Vidalis Rent a Car

*Για τα ακτοπλοϊκα σας εισιτήρια, επισκεφτείτε τον σύνδεσμο “Πώς θα έρθω

**Για την διαμονή σας, επισκεφτείτε τον σύνδεσμο “Που θα μείνω

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ

Όλοι οι αθλητές θα λάβουν ειδικό αναμνηστικό μετάλλιο με το λογότυπο του αγώνα. Η παραλαβη τους θα γίνεται μόνο την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, κατά τον τερματισμό τους σε μια εκ των δυο διαδρομών (20χλμ & 7χλμ).

Τα έπαθλα του αγώνα είναι χειροποίητα και σχεδιασμένα αποκλειστικά για το Tinos Challenge. Έπαθλο θα λάβουν οι 3 πρώτες γυναίκες και 3 πρώτοι άνδρες που θα τερματίσουν το Challenge (20km + vertical) ή το Mini Challenge (7km + vertical). Ειδικό έπαθλο θα λάβει ο πρώτος Τηνιακός αθλητης του αγώνα Challenge και η πρώτη Τήνια αθλητρια του Challenge.

*αθλητές που ΔΕΝ τερμάτισαν τον συνδιασμό των αθλημάτων Challenge (20km + vertical) ή Mini Challenge (7km + vertical), δεν θεωρούνται έγκυροι.

Φωτογράφοι θα είναι τοποθετημένοι κατά μήκος της διαδρομής για να σας απαθανατίσουν. Το φωτογραφικό υλικό θα αναρτηθεί στο Internet, δωρεάν, 7 ημέρες μετά τον αγώνα.

Οι αγώνες ΔΕΝ έχουν ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αλλα γίνεται καταγραφή χρόνου με άλλα μέσα.