Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου, 2020

ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΓΩΝΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Κατά μήκος των διαδρομών και στον τερματισμό θα είναι τοποθετημένοι διασώστες αλλά και εθελοντές με γνώση πρώτων βοηθειών. Στον χώρο τερματισμού θα υπάρχει ιατρός και το Κέντρο Υγείας Κύθνου θα είναι ενήμερα για την εκδήλωση και θα βρίσκονται σε επιφυλακή. Πάραυτα, οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ που οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

Κατά μήκος των διαδρομών έχουν τοποθετηθεί 3 σταθμοί ανεφοδιασμού που θα προσφέρουν: Νερό Κωστηλάτας, αναψυκτικά Έψα, μπύρα Νήσος, ξηρούς καρπούς, σταφίδες, αλμυρά και γλυκά μπισκότα, φρούτα, μέλι και μπάρες δημητριακών.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Για την μετακίνηση σας από και προς την Κύθνο, η διοργανώτρια αρχή θα προσφέρει έκπτωση για τα ατομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια του πλοίου, απο 18/10 εως 22/10.

Για την κράτηση/αγορά των εισιτηρίων σας, θα πρέπει να καλέσετε τον ταξιδιωτικό συνεργάτη της διοργάνωσης. Πληροφορίες θα αναρτηθούν σύντομα.

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ

Όλοι οι αθλητές θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο με το λογότυπο του αγώνα.

Τα έπαθλα του αγώνα είναι σχεδιασμένα μόνο για το Kythnos Challenge

Φωτογράφοι θα είναι τοποθετημένοι κατά μήκος της διαδρομής για να σας απαθανατίσουν. Το φωτογραφικό υλικό θα αναρτηθεί στο Internet, δωρεάν, 7 ημέρες μετά τον αγώνα.