Παρασκευή, Αύγουστος 23, 2019

ΠΑΡΟΧΕΣ KIMOLOS TRAIL

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Κατά μήκος των διαδρομών και στον τερματισμό θα είναι τοποθετημένοι διασώστες τής PROTECTA αλλά και εθελοντές με γνώση πρώτων βοηθειών. Στον χώρο τερματισμού θα υπάρχει ιατρός ενώ σχεδόν σε κάθε οικισμό θα υπάρχει όχημα εκτάκτου ανάγκης. Το Κέντρο Υγείας Μήλου και το Λιμενικό Σώμα Μήλου θα είναι ενήμερα για τις εκδηλώσεις του Kimolos Trail και θα βρίσκονται σε επιφυλακή. Πάραυτα, οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ που οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

Κατά μήκος των διαδρομών έχουν τοποθετηθεί σταθμοί ανεφοδιασμού που θα προσφέρουν: Νερό, αναψυκτικά Έψα, μπύρα Νήσος, ξηρούς καρπούς, σταφίδες, αλμυρά και γλυκά μπισκότα, φρούτα, μέλι και μπάρες δημητριακών.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Για την μετακίνηση σας από και προς την Κίμωλο, η διοργανώτρια αρχή σε συνεργασία με την ακτοπλοϊκή εταιρία: “AEGEAN SPEED LINES” προσφέρει έκπτωση 30% για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια του πλοίου: “SPEEDRUNNER ΙΙΙ”.

Για την κράτηση/αγορά των εισιτηρίων σας, θα πρέπει να στείλετε e-mail με Όνομα, Επώνυμο, Τηλέφωνο και αιτιολογία τις λέξεις “Kimolos Trail”  στον αποκλειστικό συνεργάτη της διοργάνωσης: TRAVEL ME TO MILOS, στο info@travelmilos.com

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ

Όλοι οι αθλητές θα λάβουν ειδικό, χειροποίητο, αναμνηστικό μετάλλιο με το λογότυπο του αγώνα. Αθλητές που δεν κατέκτησαν θέση στο βάθρο, θα μπουν σε κλήρωση για δώρα από τους Δωροθέτες.

Τα έπαθλα του αγώνα είναι χειροποίητα και σχεδιασμένα μόνο για το Kimolos Trail.

Φωτογράφοι θα είναι τοποθετημένοι κατά μήκος της διαδρομής για να σας απαθανατίσουν. Το φωτογραφικό υλικό θα αναρτηθεί στο Internet, δωρεάν, 7 ημέρες μετά τον αγώνα.