Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΩ

Εισιτήρια 

Λεπτομέριες και οδηγίες, θα ανακοινωθούν σύντομα

Δρομολόγια Πλοίων

Αναχώρηση από Λαύριο την Παρασκευή 3 Απριλίου

  • 07:00 – Blue Star Ferries – Artemis
  • 08:30 – Goutos Line – Macedon
  • 18:30 – Karystia NE – Marmari Express

Αναχώρηση από Λαύριο το Σάββατο 4 Απριλίου

  • 08:30 – Goutos Line – Macedon
  • 18:00 – Goutos Line – Macedon

Αναχώρηση από Κέα την Κυριακή 5 Απριλίου

  • 16:00 – Karystia NE – Marmari Express
  • 19:30 – Karystia NE – Marmari Express

Πρόσβαση στο λιμάνι του Λαυρίου

Το λιμάνι του Λαυρίου βρίσκεται σε απόσταση 60 χλμ. περίπου από το κέντρο της Αθήνας, και 37 χμ. από το Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Από το λιμάνι αυτό αναχωρούν πλοία προς την Κέα και την Κύθνο.

Η μετακίνηση μπορεί να γίνει με:

Λεωφορείο Trippy: Κλείστε μια θέση στα μίνιβαν του συνεργάτη μας και κάντε την μεταφορά σας από την Αθήνα (μετρό Εθνική Άμυνα) στο Λαύριο και πίσω. Τα βανάκια θα αναχωρήσουν το Σάββατο 13 Απριλίου στίς 07:00 και το κόστος της θέσης ανέρχεται σε 6 ευρώ ανά δρομολόγιο. Οι θέσεις θα δοθούν κατά προτεραιότητα. Στείλε μήνυμα εδώ για να κλείσεις θέση.

Λεωφορείο: Λεωφορεία του ΚΤΕΛ Αττικής με προορισμό το Λαύριο αναχωρούν καθημερινά από την οδό Μαυροματαίων στο Πεδίο του Άρεως. Η αφετηρία βρίσκεται σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια από το σταθμό Βικτώρια της γραμμής 1 του Μετρό, δια μέσου της οδού Χέυδεν. Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται ανά 30 λεπτά ανάλογα με την ώρα, από τις 5:45 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ. Η διαδρομή διαρκεί περίπου 2 ώρες, ανάλογα με την κίνηση, και το εισιτήριο κοστίζει 5,30 €. Δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια στη σελίδα του ΚΤΕΛ Αττικής.

Ι.Χ.: Η πρόσβαση στο λιμάνι του Λαυρίου είναι εφικτή μέσω της λεωφόρου Λαυρίου. Μέσω της Αττικής Οδού, με κατεύθυνση προς το Μαρκόπουλο ακολουθείτε την έξοδο προς Λαύριο. Στο λιμάνι του Λαυρίου λειτουργεί επί πληρωμή χώρος στάθμευσης.