Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, 2020

ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΓΩΝΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Κατά μήκος των διαδρομών και στον τερματισμό θα είναι τοποθετημένοι διασώστες της ομάδας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αλλά και εθελοντές με γνώση πρώτων βοηθειών. Σε δυσβατο σημείο θα βρίσκεται εθελοντής του Εθελοντικού Πυροσβεστικου Κλιμακίου Κέας. Στον χώρο τερματισμού θα υπάρχει ιατρός και το Κέντρο Υγείας Κέας θα είναι ενήμερα για τις εκδηλώσεις του Kea Challenge και θα βρίσκονται σε επιφυλακή. Πάραυτα, οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ που οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

Κατά μήκος των διαδρομών έχουν τοποθετηθεί 4 σταθμοί ανεφοδιασμού στην διαδρομή των 18χλμ και 1 σταθμός στην διαδρομή των 5χλμ που θα προσφέρουν: Νερό Κωστηλάτας, αναψυκτικά Έψα, μπύρα Νήσος, ξηρούς καρπούς, σταφίδες, αλμυρά & γλυκά μπισκότα και φρούτα.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Λεωφορείο Trippy: Κλείσε μια θέση στα μίνιβαν του συνεργάτη μας και κάνε την μεταφορά σου από την Αθήνα (μετρό Εθνική Άμυνα) στο Λαύριο και πίσω. Το κόστος της θέσεις ανέρχεται σε 6 ευρώ ανά δρομολόγιο. Οι θέσεις θα δοθούν κατά προτεραιότητα. Στείλτε μήνυμα εδώ για να κλείσετε θέση.

Για τις μετακινήσεις σας στήν Κέα μπορείτε να βρείτε αυτοκίνητα σε ειδικές τιμές. Δείτε εδώ τις προσφορές του συνεργάτη μας Avance Kea.

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ

Όλοι οι αθλητές θα λάβουν ειδικό, χειροποίητο, αναμνηστικό μετάλλιο με το λογότυπο του αγώνα.

Τα έπαθλα του αγώνα είναι χειροποίητα και σχεδιασμένα μόνο για το Kea Challenge.

Φωτογράφοι θα είναι τοποθετημένοι κατά μήκος της διαδρομής για να σας απαθανατίσουν. Το φωτογραφικό υλικό θα αναρτηθεί στο Internet, δωρεάν, 7 ημέρες μετά τον αγώνα.