Τετάρτη, Δεκέμβριος 19, 2018

ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΓΩΝΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Κατά μήκος των διαδρομών και στον τερματισμό θα είναι τοποθετημένοι διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Σαμαρείτες) αλλά και εθελοντές με γνώση πρώτων βοηθειών. Στον χώρο τερματισμού θα υπάρχει ιατρός και το Κέντρο Υγείας Φολεγάνδρου θα είναι ενήμερα για τις εκδηλώσεις του Folegandros Sunset Trail και θα βρίσκονται σε επιφυλακή. Πάραυτα, οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ που οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

Κατά μήκος των διαδρομών έχουν τοποθετηθεί 3 σταθμοί ανεφοδιασμού που θα προσφέρουν: Νερό, αναψυκτικά Έψα, μπύρα Νήσος, ξηρούς καρπούς, σταφίδες, αλμυρά και γλυκά μπισκότα, φρούτα, μέλι και μπάρες δημητριακών.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Η διοργάνωση έχει εξασφαλίσει έκπτωση 35% στα ακτοπλοϊκα εισιτήρια των αθλητών και συνοδών με όλα τα πλοία της Zante Ferries. Για την κράτηση/αγορά των εισιτηρίων σας, θα πρέπει να στείλετε e-mail με Όνομα, Επώνυμο, Τηλέφωνο και αιτιολογία τις λέξεις “Folegandros Sunset Trail” στον αποκλειστικό συνεργάτη της διοργάνωσης: FOLEGANDROS TRAVEL στο info@Folegandros-Travel.gr

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ

Όλοι οι αθλητές θα λάβουν ειδικό, χειροποίητο, αναμνηστικό μετάλλιο με το λογότυπο του αγώνα. 

Τα έπαθλα του αγώνα είναι χειροποίητα και σχεδιασμένα μόνο για το Folegandros Sunset Trail.

Φωτογράφοι θα είναι τοποθετημένοι κατά μήκος της διαδρομής για να σας απαθανατίσουν. Το φωτογραφικό υλικό θα αναρτηθεί στο Internet, δωρεάν, 7 ημέρες μετά τον αγώνα.