Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, 2021

ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΓΩΝΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Κατά μήκος των διαδρομών και στον τερματισμό θα είναι τοποθετημένοι διασώστες αλλά και εθελοντές με γνώση πρώτων βοηθειών. Στον χώρο τερματισμού θα υπάρχει ιατρός και το Κέντρο Υγείας Φολεγάνδρου θα είναι ενήμερα για τις εκδηλώσεις του Folegandros Sunset Trail και θα βρίσκονται σε επιφυλακή. Πάραυτα, οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ που οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

Κατά μήκος των διαδρομών έχουν τοποθετηθεί 3 σταθμοί ανεφοδιασμού που θα προσφέρουν: Νερό, αναψυκτικά Έψα, μπύρα Νήσος, ξηρούς καρπούς, σταφίδες, αλμυρά και γλυκά μπισκότα, φρούτα, μέλι και μπάρες δημητριακών.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Για την μετακίνηση σας από και προς την Φολέγανδρο, η διοργανώτρια αρχή σε συνεργασία με την ακτοπλοϊκή εταιρία: GOLDEN STAR FERRIES προσφέρει έκπτωση 30% για τα ατομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια του πλοίου: “HSC SUPERCAT” απο20/6 εως 24/6.

Για την κράτηση/αγορά των εισιτηρίων σας, θα πρέπει να καλέσετε τον ταξιδιωτικό συνεργάτη της διοργάνωσης: FOLEGANDROS TRAVEL τηλεφωνικά στο 2286041198 ή να στείλετε ένα email στο info@FolegandrosTravel.gr

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ

Όλοι οι αθλητές θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο με το λογότυπο του αγώνα.

Τα έπαθλα του αγώνα είναι σχεδιασμένα μόνο για το Folegandros Sunset Trail.

Φωτογράφοι θα είναι τοποθετημένοι κατά μήκος της διαδρομής για να σας απαθανατίσουν. Το φωτογραφικό υλικό θα αναρτηθεί στο Internet, δωρεάν, 7 ημέρες μετά τον αγώνα.