Μεγάλος Διαγωνισμός Tinos Challenge

0
1143

Δεκέμβρης, Κυκλάδες, Τήνος! Ένας εναλλακτικός αγώνας ορεινού τρεξίματος, στην χειμερινή Τήνο. Στα πλαίσια του Cyclades Trail Cup, το 3ο Tinos Challenge κάνει την διαφορά στο χειμερινό καλεντάρι αγώνων!

Τώρα έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις το πλήρες πακέτο συμμετοχής σου και να επισκεφτείς την χειμερινή Τήνο! Για να συμμετάσχεις στον διαγωνισμό, συμπλήρωσε την φόρμα του αγώνα, που θα βρεις εδώ και περίμενε μέχρι την λήξη του διαγωνισμού, την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου για να μάθεις αν είσαι ο μεγάλος τυχερός που θα κερδίσει:

  1. τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Ραφήνα – Τήνο – Ραφήνα (αναχώρηση Σάββατο 1/12/2018, επιστροφή Κυριακή 2/12/2018)
  2. την μεταφορά από και προς το λιμάνι της Τήνου
  3. την διαμονή για 1 βράδυ σε συνεργαζόμενο κατάλυμα
  4. την συμμετοχή σε όλα τα γαστρονομικά δρώμενα του αγώνα
  5. την συμμετοχή σε όποιο αγώνισμα επιθυμεί
  6. το τεχνικό αναμνηστικό T-shirt του αγώνα
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Διάβασε τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού

Το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί ο 3ος ορεινός αγώνας τρεξίματος: Tinos Challenge. Το νησί τις Τήνου θα φιλοξενήσει αθλητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και θα παρουσιάσει 3 αγωνίσματα που διασχίζουν τα ιστορικά πέτρινα και μαρμάρινα καλντερίμια του νησιού . Όλες οι διαδρομές διασχίζουν συνολικά 15 παραδοσιακούς οικισμούς από τους συνολικά 62 του νησιού, ενώ οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν δίπλα σε νερόμυλους, ανεμόμυλους, περιστερώνες, πέτρινα γιοφύρια, αλώνια και εγκαταλειμμένους οικισμούς! Ο αγώνας “challenge” σημαίνει ότι οι ενδιαφερόμενοι αθλητές θα πρέπει να λάβουν μέρος και να τερματίσουν τον συνδυασμό 2 αγωνισμάτων σε 2 ημέρες.

Το Tinos Challenge διεξάγεται στα πλαίσια του Cyclades Trail Cup 2018 και είναι ο 5ος και τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος. Πιο συγκεκριμένα, προηγούνται οι αγώνες: Kimolos Trail, Folegandros Sunset Trail, Andros Trail Race και Kythnos Challenge. Ακολουθώντας πιστά τους κανονισμούς του Cyclades Trail Cup και την πολιτική του Πολιτιστικού “παντρέματος, το Tinos Challenge, εκτός από τα καθαρά αγωνιστικά δρώμενα, παντρεύει τον αθλητισμό με την γαστρονομία, προσφέροντας στους αθλητές και επισκέπτες μια ολοκληρωμένη “γεύση” της Τήνου!