6 Λόγοι γιατί το Cyclades Trail Cup είναι μια πολλά υποσχώμενη διοργάνωση για την Ελλάδα – από το Agreekadventure.com (ENG)

0
247

Τα νησιά της Ελλάδας έχουν πολλά να προσφέρουν στο ολοένα αυξανόμενο αθλητικό κοινό! Οι Κυκλάδες, αν και αργά, κατάφεραν να μπουν στη διοργάνωση αγώνων trail και το κάνουν έως τώρα με μεγάλη επιτυχία. Τις περισσότερες φορές, το ρόλο του διοργανωτή αναλαμβάνουν ιδιώτες που αγαπούν το νησί τους και προσπαθούν με προσωπική εργασία να το αναδείξουν. Άλλοτε με συμμάχους τους τοπικούς φορείς και άλλοτε χωρίς, το αποτέλεσμα των διοργανώσεων εκπλήσσει κάθε συμμετέχοντα αθλητή, επισκέπτη, εθελοντή και επαγγελματία!

Σκοπός του Cyclades Trail Cup είναι να προσφέρει κίνητρο στους αθλητές να συμμετάσχουν στα αγωνίσματα και να γνωρίσουν τα νησιά των Κυκλάδων μέσα από διαδρομές απόλυτα προσαρμοσμένες στην τοπογραφία της εκάστοτε περιοχής. Έτσι, δημιουργήθηκε μια “οικογένεια” για τους διοργανωτές κάθε νησιού, που σκοπό έχει να βοηθήσει και να καλύψει τις ανάγκες και τα κενά όπου και όποτε χρειάζεται.

Δίαβασε περισσότερα εδω (το κείμενο είναι στα αγγλικά)